Skip to main content

Paikallinen asentaja putkiremonttiin, huoltotöihin ja ilmanvaihtoasennuksiin

Tammelan Putkiasennus Oy, Forssan seutu

Tammelan Putkiasennus on putkiremonttien ja LVI -huoltotöiden ammattilainen Forssan seudulla. Putkimies on erikoistunut kiinteistöjen kaikkiin LVI -töihin.

Putkimiespäivystys

Päivystys 24/7 tuo nopean avun putkihuoltoihin ja korjauksiin.
Ota yhteyttä!

Putkiremontti

Putkiremontti ei tarvitse olla ylihintaista tai sotkuista, silloin kun se suunnitellaan ja toteutetaan ammattimaisesti ja hyvillä suunnitelmilla.

Vanhojen ja korjausta vaativien kiinteistöjen määrä Suomessa on suuri. Putkiremontti on yleensä pitkään ja tarkkaan harkittu päätös, jossa kannattaa luottaa ammattilaiseen.

Mekin luotamme: Uponor KOTI -kumppanina saat myös Uponorin tarvikkeille ja materiaaleille jopa 10 vuoden takuun!

LVI-Kalusteet, -tarvikkeet ja -materiaalit

Tarjoamme LVI -huoltojen yhteydessä myös kalusteet, tarvikkeet ja materiaalit. Sen mitä toimitamme, myös asennamme. Huoltoautoissamme on LVI tarvikkeet päivystystapauksiin, ja tilauksesta toimitamme sen mitä ei hyllystä löydy.

Käytämme vain laadukkaita ja hyväksi todettuja tuotteita.

Viemärikamera ja viemäriavaaja

Viemärikuvaukset ja viemäriavaukset tallentavalla viemärikameralla ja avaajalla

Viemärikuvaukset toteutetaan Rothenberger tallentavalla viemärikameralla. Nauhoittava video- ja kuvatoiminto antaa tarkkaa tietoa viemärien ja salaojien kunnosta.

Tallenne luovutetaan asiakkaalle, jonka pohjalta on mahdollista tehdä tarkka viemärien ja salaojien remonttisuunnitelma.

Ridgid viemäriavaaja on tehokas laite viemärien ja salaojien avaukseen ja huuhteluun. Upotettujen putkistojen avaus onnistuu tehokkailla laitteilla. Putkistoa ei tarvitse kaivaa tai piikata, vaan Ridgid avaa putkiston tukoksen puolestasi.

Soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö

Mikä on viikon ensimmäinen päivä?