Ilmalämpöpumppu taloudelliseen lämmitykseen ja helpottavaan viilennykseen

Tammelan Putkiasennus Oy, Forssan seutu

Ilmalämpöpumppu on helppo ratkaisu, kun tarvitset lämmitystä tai viilennystä edulliseen hintaan. Ilmalämpöpumppu ei vaadi asennettavassa kohteessa muuta kuin sähkön, jolloin sen voi asentaa huoletta minkä lämmitysmuodon rinnalle tahansa. Ilmalämpöpumppujen tekniikka ja asennustöiden helppous on kehittynyt viimevuosina niin, että kysyntä on edelleen kovaa. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumput avaimet käteen -periaatteella.

Ilmalämpöpumput pieniin ja isoihin kiinteistöihin

Ilmalämpöpumpuissa on merkkejä malleja ja kokoja niin että päätä huimaa.

Myymme ja asennamme kaikki merkit ja mallit. Opastamme asiakasta valitsemaan itselleen oikeanlaisen ilmalämpöpumpun, koska lämmitettävän/ viilennettävän tilan koko määrittelee ilmalämpöpumpun koon.

Ilmalämpöpumppujen ominaisuuksissa ja tekniikoissa on myös valinnan varaa. Unohtamatta myöskään sisustuksen vaatimaa tyyliä, jossa ilmalämpöpumppujen väreissäkin löytyy, ja vaativalle ostajalle valikoimassa on myös toivottu ilmalämpöpumppujen ”mersu”.

Panasonic sekä Midea ovat tasalaatuiset sekä tekniikoiltaan hyvät ratkaisut, joissa on hintahaarukaltaan edullisempaa, että ominaisuuksiltaan huipputasoista ja hintavampaa ilmalämpöpumppua. Mitoituksiltaan ja ominaisuuksiltaan Midealta ja Panasonicilta löytyvät ilmalämpöpumppuja kaikkiin kohteisiin.

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennus on pumpun toimivuuden kannalta kaikkein tärkein osuus.

Hyväkään ilmalämpöpumppu ei toimi odotusten mukaisesti, mikäli asennus menee pieleen. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike sekä omaamme lämpöpumppujen asentamiseen vaadittavat pätevyydet.

Gree ilmalämpöpumput maailman suurimmalta ilmalämpöpumppuvalmistajalta

Gree ilmalämpöpumppuvalmistaja on maailman suurin ja pystyy tarjoamaan pumpuissaan isoja etuja.

  • Runsas tuotevalikoima moneen kohteeseen
  • Suomessa testatut tuotteet suomalaiseen ilmastoon
  • Lämpöpumppu luovuttaa lämpöä mutta helteillä viilentää
  • Korkea energiatehokkuus kovillakin pakkasilla
  • Kilpailukykyinen hinta
  • Tuotetuki ja takuu

Gree pumppujen edistyksellinen tekniikka mahdollistaa korkean energiatehokkuuden sekä lämmityksellä että viilennyksellä. Lämpöpumppu toimii erittäin suurella teholla ja suurella hyötysuhteella jopa -30 asteen pakkasillakin. Laite antaa suuren energiatehokkuuden ja kustannussäästön kaikkina vuodenaikoina.

Edustamme Gree ilmalämpöpumppua. Kun harkitset uuden pumpun asennusta tai vanhan vaihtoa uuteen, tilaa meidät paikan päälle. Kerromme minkälainen pumppu on tarpeisiisi paras ratkaisu. Teemme aina reilun tarjouksen!

Ilmalämpöpumpun hinta

Ilmalämpöpumpun kokonaishinta muodostuu laitteen hinnasta, asennuksesta sekä tarvikkeista.

Kun haluat tietää tarkan hinnan ilmalämpöpumpulle asennettuna, pyydä reilu tarjous – Me vastaamme!